Hos Barnmorskan

Japps idag har jag och Emma varit hos min kära barnmorska Eva.
Är i vecka 22+4 idag
Vi började med stick i fingret å såg att blodsockret var som det skulle å blodtrycket med, men INTE järnvärdet. Det var visst bara 112 ! Tydligen väldigt lågt. Har lixom inte blivit av att jag har börjat med tabletterna som jag skulle i vecka 20... hon sa det när jag var i vecka 8 på inskrivningen tror jag, å det é ju längesen.... Lovade nu att ta 1 varannan dag i en vecka och sen 1 varje dag... Ska köpa imorgon.. Hade inte pengar med mig till stan idag.
Sen får jag väl börja dricka Emmas lactulos också, mycket järn é bra för kroppen men inte för magen, eller tarmarna som kommer efter magen....

Sen gick vi in i andra rummet där vi lyssnade på bebisarnas hjärtan, å för skojs skull så mätte vi SF- måttet med, det var på 27 tror jag iaf samma som när jag var i vecka 29+2 med Emma, å nu låg twinsen ändå på varsin sida av magen... blir ju typ dubbelt så stor när de väljer att ligga lite omlott eller på varandra.... Ena barnet (som låg närmast revbenen idag) hade 154  å den andra hade 142. Emma tyckte det lät häftigt, men gick inte med på att det var några bebisar i min mage... de ligger i hennes säger hon  :)

Sen gjorde vi blodgrupperingen också, å jag har inga bra blodådror i armvecken så det brukar få bli på handen om ngn vill ha blod av mig.... Å det gjorde ganska ont kan jag ju säga... Jag låg på britsen å bet ihop när Eva fixade röret med blod å Emma stg brevid henne å sa "ååhhh" hon vart väldigt faschinerad. 
Å som det altd brukar vara hos läkare så fick jag beröm för att jag var så duktig :)   
Men allvarlig, vad hjälper det att skrika i högansky? Inte tycker jag det gör mindre ont för det.. Nä bit ihop istället för bryt ihop é mitt motto !  Får se om jag fortfarande går efter det när dem två ska ut.... Men det ska väl inte bli så mycket värre än att föda en kan jag tro :) 

Kommentarer
Postat av: Martina

Jag köpte järntabletter när jag var gravid, men behövde dem inte så de ligger kvar här. Jag ska kolla datumen bara -så kan du ta dem!

2009-12-16 @ 21:05:30
URL: http://livetpasolang.blogg.se/
Postat av: Linda

Va härligt att allt går bra!! Tycker Emmas friss nedan är jättefin!!

2009-12-18 @ 20:47:40
URL: http://lnilsson.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback