tävla

jag e med och tävlar om säkerhetsögon hos Ilkka
hade ju vart perfekt till amigurumisarna till mina små twins och till Emma.

Lite gröt idag med.... Amanda började me...

Lite gröt idag med.... Amanda började men var redan så hungrig att hon vart lite grinig å stoppade in handen i munnen som var full med gröt å sen snabbt som attans stoppade hon in den grötkladdiga handen i ögat... Vilket resulterade i en väldigt olycklig Amanda . Då gav vi upp och Amanda fick ersättningen istället. Sen vaknade Emil å han fick i sig ett par skedar gröt men var lika skeptisk som igår..


Ätandet har börjat.…..............

Ätandet har börjat.….................................. Japps nu har både Emil och Amanda nyss fått smaka på banangröt . Amanda tyckte att det var jättegott ända från första skeden. Emil var lite skeptisk men åt i allafall. När de fått ett par skedar var så fick dem ersättning. När Emil druckit ett par klunkar så tog Patrik ur nappflaskan å jag stoppade in en sked gröt, när han smaskat upp den vände han sig mot Patrik å såg ut som "hörre du, ge hit flaskan igen! " haha ..................... Mina små sötisar !!!! .............................. Emma fick också smaka på deras gröt men hon spottade å fräste. Det var INTE gott tyckte hon ! ................................ Vid tiodraget drar jag å barnen till min mamma där jag hoppas på lite kaffe innan jag åker igen å barnen stannar kvar där å jag ska köpa garn med Cissi å Jen . Sen ska här virkas glass i stora lass !


skallror färdiga !sitter och letar nya mönster inför morgondagen då det ska åkas upp till skene å inhandlas garn i massor av färger :)

Skitbra !

kom precis på en skitbra idé !


Oj nu blev det visst skickat... Hade väl i...

img_1290 (MMS)

Oj nu blev det visst skickat... Hade väl inte så mycket mer att säga ändå... Här e en bild ifrån när vi var i stan häromdagen med Martina och Hugo. Emma sitter på Emil och Amandas fotstöd och håller mitt kaffe( som inte var för varmt)


Jag borde egentligen göra oss iordning, F...

Jag borde egentligen göra oss iordning, För vi ska till stan, doktorn, med Emma igen. Men alla tre barnen sover. Hade ju kunnat fixa mig själv lite åtminstone, men som vanligt blir det väl stress i sista minuten.. Emma fick ett alsolspritomslag på foten igår å så skulle vi komma in om det blev värre, annars skulle vi komma tillbaka idag strax efter nio .. Patrik är och hämtar våra nya (ngn annans gamla) utemöbler i Kungsbacka.. Han kanske hinner tillbaka så att jag och Emma kan åka in själva.


Sitter på vårdcentralen i Varberg och ha...

Sitter på vårdcentralen i Varberg och har nyss varit inne å träffat en sjuksköterska som har tittat på Emmas fot som hon fick ont i igår.. Den är jättesvullen. Sjuksköterskan ville att vi skulle träffa doktorn också så därför sitter vi här och väntar... Det kan vara ett ormbett. Har ingen aning om vad man gör åt det då. Skriver igen när vi har träffat doktorn...


Amanda hittar man oftast på rygg i sänge...

Amanda hittar man oftast på rygg i sängen nu för tiden... Vi lägger de på mage men så fort Amanda vaknar så vänder hon sig. Emil gjorde det ett par gånger för ett par veckorsen ( tror jag.. Har inget riktigt tidsbegrepp när jag tänker bakåt , mjölkhjärna även kallat :)). Men sen har han inte gjort det mer. Igår var Michaela och Robin här och grillade å sen kollade vi på film , the guru och the astronaut farmer ... Kanske inte så konstigt att de kostade 19,50 styck på hajen .. I förrgår var Christian, Kristina och William här, grillat då med :) å GOA rädisor och lök hade Kristina med u Ifrån sitt trädgårdsland. Tack :). Puss å hej


BVC ringde vid kvart i tre idag å undrade...

BVC ringde vid kvart i tre idag å undrade vart vi tagit vägen... Hade visst missat att vi skulle dit.. Men hon hade tid över så vi som ändå satt hemma å hade tråkigt stack ner med en gång. Emil vägde 5325 och var 60cm lång . Amanda vägde 5075 och var 59,2 cm lång !


Har inte blivit att jag bloggat på ett ta...

Har inte blivit att jag bloggat på ett tag... Min dator e knäpp å stänger av sig mer än nånsin... Har iaf sytt gardiner till Emil och Amanda och virkat en skallra till Emil å sytt några snuttefiltar .. Igårkväll började jag på Amandas skallra med... Har tänkt att lägga in bilder på bloggen med men det funkar inte ifrån telefonen , om man inte mmsar men det kostar ju massa pengar.. Var hemma hos Jen igår och vi vägde oss eftersom att viktväktarna har semesterstängt... Å Jen hade en väldigt snäll våg, visade mycket neråt men är inte helt säker på resultatet så jag skriver inte förens nästa vecka då vi varit inne i stan... Vad som händer här annars är att Patrik fixar på altanen å jag virkar å syr.. Vilket varvas med att bära på bebisen som skriker mest eller för den delen treåringen med ;) High life kan man ju säga att det är här oftast .. Men vad gör väl det ? Jag har ju tre helt underbara barn !!! Å Michaela med såklart men hon e ju knappast ngt barn :) jobbar och sliter mest hela tiden verkar det som att hon gör ... Men nån måste ju göra det med :) ibland saknar jag att åka till jobbet, jag har ju inte jobbat sen i november, men tanken på att vara hemifrån mina kära barn så länge får mig att inte ringa å fråga om tider... Trodde att jag skulle ha slutat amma för längesen egentligen men det sista har jag ammat mer istället.. Känns jättebra ! Hmm skriver väl som vanligt att jag ska försöka blogga från datorn senare, men vi vet ju hur det brukar gå med den saken ;) Puss å hej !


Sitter i bilen utanför serholts i horred...

Sitter i bilen utanför serholts i horred och väntar på Angelica som är där inne å kikar.. mina små troll var hungriga så dem har fått mat :) vi har varit på skroten och garnbutiken å handlat lite skojsigt :)


Blir så trött på folk... Ganska trött på ...

Blir så trött på folk... Ganska trött på väldigt mycket nu ! Å ja, jag tänker bara säga A och inte B .....0


Nya mål !

som sagt så hade jag gått upp fyra hekto..
INTE bra...
Kom fram tillsammans med konsulenten att jag har ätit förlite, har inte ätit upp det pointsantalet som är meningen att man ska äta när man ammar 1 barn... å jag ammar ju två.... eller de får ju lite ersättning men jag ammar ju iaf 150 % ...

Så mina mål den kommande veckan är :
1. Äta upp alla "dagspointsen"
2. Göra en veckomatsedel (så att det blir lättare att få i sig pointsen under dan...)
3. Minst en 30minuters promenad( borde va två, men jag har fått en stor blåsa på min ena lilltå.... typ lika stor som hela lilltån ( å en liten på andra lilltån..) )

Alla tre barnen sover nu så jag borde sätta igång med min matplanering...

kanske skirver upp matsedeln här sen...
eller kanske inte... som med korten ;)

Veckan som gått har inte varit så bra i ...

Veckan som gått har inte varit så bra i points perspektiv .... Har ätit för lite points för vad min kropp behöver...så jag hade gått upp 0,4 kg... Jaja nya tag tills nästa vecka...


Ska försöka blogga från datorn i efterm...

Ska försöka blogga från datorn i eftermiddag eller ikväll . Den e knäpp, å stänger av sig hela tiden... I fredags var jag å Martina i trönninge å drack lite alkohol med Frida Anna å Susanna. I l söndags så var jag, Patrik, Emma, Emil, Amanda, Michaela å Robbin på Liseberg . Å med tanke på dem två dagarna så är jag inte riktigt säker på vad vågen kommer att visa idag... Men jag bara använt ett par av veckobonuspowerpointsen så det borde ha gått bra. Hade satt upp som mål förra tisdagen att jag skulle gå på minst en halvtimmespromenad, så igårkväll gick jag ut på en svettig promenad på 45 minuter i högt tempo ! Bättre sent än aldrig ;) Emil å Amanda sover i sina bilstolar nu så att det bara är till att bära ut dem när det är dags att åka... Ska som sagt försöka blogga från datorn sen å lägga in lite bilder...


Sitter på stranden och myser och Emil har ...

Sitter på stranden och myser och Emil har precis skrattat högt ! På samma vis som storasyster när hon var liten... Killad på halsen av mammas näsa ..