Japps då har det varit tisdag idag då. V...

Japps då har det varit tisdag idag då. Vilket innebar vägningar å sprutor .. Började med vägning å mätning : Emil, 5065gr, 59 cm. Amanda 4765gr, 58 cm . Allting bra så långt.. Sen var det dags för sprutorna ... En i varje lår samtidigt, Emil fick först å han blev jättejätte ledsen :( stackars mammas lille gosse ! Sen var det Amandas tur, hon blev också ledsen men inte lika farligt å det gick fortare över på henne , mammas goding ! Sen fort hem å packa ner lite mer saker å bege sig ner till Cissi för att få in henne, Jen, Lovis å Milo i bilen för att fortsätta in mot viktväktarna . Jag hade gått ner 1,1 kilo ! Tycker jag e alldeles ok med tanke på att jag inte promenerat en enda gång på hela veckan , å använt en del propoints till kakor ... Sen tog vi bilen ett kvarter ner å ett åt sidan för att komma till Campino där vi åt varsin riktigt god sallad .. När vi kom hem hem efter ett par stopp på vägen ( stanna på två affärer, lämna Cissi å Jen , hämta Emma) så tyckte Emil att det totalt var nog ! Stackarn han var så ledsen å skrek å skrek , han var varm å hade nog ont efter sprutorna , tog aldrig tempen på honom men han fick en Alvedon i smärtstillande syfte å försök till avsvalkning i skuggan å lite vatten att dricka ... Efter lite kånkande av både mig och moster Martina så lugnade han ner sig sen sov han gott i skuggan på altanen i sin babysitter. Å mammans lilla Amanda vaknade också å va arg en stund efter att vi kommit hem, tror bara att hon var varm så hon fick ingen alvedon utan bara luftning, svalkning å bärning.. Ett par timmar senare tyckte både jag å Mikaela att Amanda var väldigt varm så jag tog tempen på henne å hon hade 38,3 .. Tänkte avvakta med Alvedon eftersom hon inte var så påverkad av det utan bara lite smågnällig å sen väger hon ju inte tillräckligt för att få Alvedon heller . Pratade med sjukvårdsupplysningen som också tyckte att jag skulle avvakta å höra av mig om febern gick upp väldgt på henne eller om hon blev väldigt påverkad... En halvtimme efter att jag pratat med dem var det dags för ersättnig å läggning för pluttarna å det var inget bekymmer alls, så jag tror inte det e ngn fara med henne, Emil fick inte heller ngn ny, hans temp var bara 37,5 ... Nu sover alla å åskan har slutat å jag orkar inte skriva mer ... Natti natti ! Undra vad som händer imorgon........


Trevlig midsommar . Japps en trevlig mids...

Trevlig midsommar . Japps en trevlig midsommarkväll blev det tillsammans med Lena, Rikard, Agnes å Linus ! Gott med grillat å sedan glass å jordgubbar . High life på småtjejerna hela kvällen, tur att vi Är härdade småbarnsföräldrar , andra hade nog blivit väldigt trötta i öronen... Vi spelade lite Wii efter maten å klockan sprang iväg ända till över 1. Patrik körde till Onsala för att hämta sin mamma å kompani å jag gick å lade mig i min Emma-uppvärmda säng. Gott ! Har ju förresten inte skrivit här att jag har börjat viktväkta... Trots all mat igår: Grötfrukost Sill, potatis å gräddfil Fika Grillad kyckling, klyftpotatis, sallad å dipp Jordgubbar å glass Å 1 1/2 glas alkoholfritt vin (som by the way stör mig inte finns helt alkoholfritt, mitt var mindre än 0,5%) så lyckades jag hålla mig inom mitt PROpoints antal igår, jag ska äta 31 + 14 (för amningen) . Hade först lite planer på att skriva min checklista här men det blir nog inte så kul att läsa. Startvikten tänker jag inte heller skriva ( än iaf) Men jag kan ju skriva hur mycket jag har gått ner iaf . Vägningsdag är tisdagar så håll utkik då här.


Har precis kommit hem efter att ha fikat f...

Har precis kommit hem efter att ha fikat fruktsallad. Uppe i stättared. Emma å patrik dansade runt stången en liten sväng . Sen dansade Emma mer med Jeanette å sen med Emmy... Mysigt ! Om två timmar tänder vi Grillen så att vi kan grilla med Lena, Rikard å barnen som kommer hit ! Då blir det lite alkoholfritt vin å kanske lite med alkohol med...


Lördag 100619

Emma med sin gudmor Cissi på Solkullas cirkusEn glad AmandaEn butter Emil


En hoppande Emma

GRATTIS MICHAELA ! ! ! ! !

Vi älskar dig !!


Fy faan va du é bra !!Jahopp semestern började bra iaf . Igår ...

Jahopp semestern började bra iaf . Igår efter att vi checkat in på hotellet sångick vi upp på rummet och matade Emil och Amanda. sen promenerade vi till Skärholmen och gick i lite affärer och åt varsin sub (vilket Patrik blev förtjust i, då han inte ätit det innan ) . Allmänt mysigt med andra ord. Sen gick vi tillbaka till hotellet å fortsatte mysa i sängen, tittade på tv å åt lite godis. Sen gick vi ner till restaurangen och åt middag. Barnen har sovit sådär inatt. Imorse skulle vi gå ner och äta frukost men efter meningsskiljaktigheter om vart vi skulle sitta så gick vi upp på hotellrummet och var sura en stund istället. (en annan sida av historien är att jag bara e fjantig som inte vill sitta brevid en sån trevlig person) . . . Sen gick Patrik och berättade för personen att jag hade blivit arg på honom för att jag inte ville sitta där. ( jag blev inte arg för det jag blev såklart ledsen och arg för att han menar att jag e fjantig som inte bara sopar under mattan att folk kommer hem och hotar andra och berättar att man förstör sin älskades liv om man inte gör som han säger) Sen gick vi på promenad igen där Patrik blev sur på mig för att jag inte känner för att gå på mottagningen. . . Nu sitter vi på hotellrummet igen och nu vet jag inte hur jag ska göra. . Har sagt till Patrik att han såklart gärna får gå på mottagningen så kan jag å barnen åka tillbaka till hotellet efter kyrkan. Men det blev han så sur över. Å jag vill ju inte gå på mottagningen å vara på dåligt humör. . . Ja ja vi får se vad som händer å fötter här. . Ska strax hoppa in i en dusch så ordnar sig säkert allt sen.


Sitter i bilen på väg mot Stockholm nu. ...

Sitter i bilen på väg mot Stockholm nu. Nyss lämnat gränna där vi åt lunch, å Emil och Amanda fick ersättning i hopp om att de kommer att klara sig tills vi kommit fram och fått checkat in. Börjar faktiskt sakna Emma redan. . Det gick jättebra att lämna henne på dagis . "Mommo komme sen " sa hon jätteglatt och vinkade på mig. Tror mycket av det glada berodde på att ellioth kom samtidigt och hade med sig glass till alla barnen. . Han ska ju börja på stora avdelningen efter sommaren ! Man blir trött av att åka bil när det regnar. Å ännu tröttare blir man Om ngn sitter brevid och sover när man kör, så det e bäst att jag håller mig vaken så att inte Patrik somnar. . .


Iphone

LIGGER I SÄNCENSÅNGEN Å SURFAR PÅ MIN NYA IPHONE ...

Trött Emma


Massage

Sitter här en snabbis efter att ha skickat iväg Patrik å Emma till dagis...
Klockan tio har vi fjäskat till oss en vägningstid till Emil, Amanda och Lovis.
10.30 ska vi vara på spädbarnsmassage å direkt efter det ska jag å Cissi till stan.
Senare ska jag hem till Kristina och bli klippt och färga håret... kanske blir bilder ikväll....

Nehe nu é det dags att packa allt som behövs under dagen....


Smartare än 93 % av befolkningen !Får ju faktiskt tillägga att jag stressade lite när jag gjorde testet å hann inte med att svara på sista frågan...
Precis när jag startat testet, som går på tid, så var jag tvungen att hämta Emil i sängen och lägga honom i babygymet plus att jag fick ta upp Amanda å börja amma henne....
Igår döpte vi Emil och Amanda.
fr vä: Alexander och Kristin (faddrar och moster och morbror till Amanda som ligger i famnen på Kristin), Emma å Michaela storasyskon, Jag å Patrik , Maggan och Rikard (faddrar och farbror och faster till Emil som ligger i famnen på Maggan)
Dopet gick bra, förutom när vi skulle läsa bönen som prästen sa att vi skulle få på ett papper när det var dags...
Fick låna hans bok när vi helt plötsligt skulle läsa och inte hade några papper....
Det slutade med att Patrik läste och jag försökte fylla i lite grann i mitten... (Tycker såntdär é läskigt inför massa människor)  å det blev ju såklart inte lättare av att det blev fel med att vi inte var beredda å att vi inte hade ngt papper.
Men Patrik fixade det galant !!

När vi var färdiga i kyrkan åkte vi hem till oss och åt en jättegod kall paj med räkor å crabfish i och sallad å bröd till det. Sen kaffe å tårta. Å presentöppning..
TACK igen alla för presenterna !


Just nu :

Det är svampbob fyrkant på tv som lockar...